ВІТАЮ ВАС НА СТОРІНКАХ СВОГО БЛОГУ!

пʼятницю, 29 травня 2020 р.

ОНЛАЙН ПРОЩАННЯ З ПЕРШИМ КЛАСОМ


Сьогодні відбувся останній онлайн урок у ZOOM для учнів 1-А класу. Не звичайний (мова чи математика), а святковий, на якому учні попрощалися з першим класом.
 Цей рік був непростим для  всіх нас, але веселим і цікавим, адже протягом року ми вчилися співпрацювати, ділитися, допомагати один одному, пишатися своєю роботою, оволодівати дистанційними технологіями.

На свято до першокласників завітали казкові герої, які привітали із закінченням навчання в першому класі. Діти допомагали жабеняткам прочитати слова, розгадували предмети, що містяться у портфелі першокласника, пригадували (за світлинами) яскраві моменти шкільного життя. На святі були названі переможці конкурсів обласного та районного етапів. 
Діти та батьки переглянули презентацію  "Прощавай, 1 класе", відеофільм "Ми прощаємося з першим класом", поласували солодощами. 
Я щиро вдячна всім, хто завітав на наше дистанційне свято. Сподіваюсь, що зібрані зернятка знань 1 класу проростуть рясним урожаєм у майбутньому, а тепло сьогоднішнього свята залишиться у серцях назавжди!



https://youtu.be/usxLJ0PNpDw

2 коментарі:

  1. Катерина Кисляк30 травня 2020 р. о 04:14

    Дякуємо, Людмило Олександрівно, за вашу сумлінну й невтомну працю, за турботу й увагу до наших дітей! ��

    ВідповістиВидалити