ВІТАЮ ВАС НА СТОРІНКАХ СВОГО БЛОГУ!

пʼятницю, 9 грудня 2016 р.

"УЧИТЕЛЬ РОКУ"

Сьогодні  у мене був особливий день - я проводила урок української мови в 2 класі у Чернігівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів імені  Героя Радянського Союзу А.М.Темника. Діти з великим задоволенням допомагали мультиплікаційним героям виконувати різноманітні завдання, щоб визволити веселого смайлика, якого злий чарівник зачарував, перетворивши на звичайнісінький круг. Другокласники і виправляли помилки, допомагаючи коту Томові, і групували слова, що розсипав Карлсон, і пояснювали орфограми у словникових словах, які не зміг прочитати кіт Базиліо. Виконуючи завдання Сови, діти працювали із завданнями, які вибирали самостійно з подальшою самоперевіркою. Гарною була робота школярів  в парах (учні пригадали слова кота Леопольда), коли діти розприділяли слова на назви та клички та читали зашифровані слова. Дуже добре працювали школярики і в групах (учні за малюнком "На фермі" складали речення про тварин). "Нарізавши "банани"", школярі дізналися, що вони - молодці. 

 Працювати мені з цими дітьми було дуже цікаво і легко. Дякую вам, мої маленькі друзі, за цікавий урок, за підтримку. Спасибі і вчителю - Тарасенко Галині Григорівні за таких гарних учнів! І відкрию вам невеличкий секрет - нашу роботу оцінено найвищим балом - Ми з вами зайняли ПЕРШЕ місце!!! 

Запрошую вас переглянути цікаві моменти цього уроку:


































2 коментарі:

  1. Людмило Олександрівно! Від свого імені та від імені всіх учнів 2 класу вітаємо Вас із заслуженою перемогою в конкурсі ,,Учитель року"- І місце! Дякуємо за цікавий, пізнавальний, повчальний урок: за приємне спілкування та веселий настрій дітей на уроці, цікаві вправи та корисні інноваційні завдання. Нехай удача завжди буде з Вами!ВІТАЄМО!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую за гарні слова!Мені дійсно було цікаво працювати з Вашими учнями!

      Видалити