ВІТАЮ ВАС НА СТОРІНКАХ СВОГО БЛОГУ!

понеділок, 15 лютого 2016 р.

ВМІЛІ РУЧЕНЯТКА

В наших дітей - золоті рученята. Вироби, подані на шкільну виставку - огляд "Люби і знай свій рідний край" є яскравим підтвердженням цього. Бажаємо перемог  на районному етапі!!! 
Шарабура Єва виготовила народну ляльку - ляльку-мотанку "Молода матуся". Кожен елемент цієї ляльки символізує певний атрибут - достаток, землю - годувальницю, зв'язок  з небом, захист від нечисті. Лялька від Єви -  справжній оберіг родини.


"Млин" від Лехман Анни - справжнє чудо  української споруди. виготовлене в техніці паперопластики. Аня, використовуючи властивості паперу, виготовила такі тонесенькі трубочки, що здавалося, що дах будівлі зроблений з справжнісінького очерету. До речі, лопасті вітряка - не що інше, як папір. Тин і квіти біля млина - символи українського побуту.


Гарний виріб в техніці лозоплетіння, паперопластики подала на виставку і Пащук Катя, адже перед вами - справжнісінький український тин з глечиками, уквітчаний квітами, вишеньками.  А на лавці - маленька україночка.


Ялинка від Горбачова Нікіти, виготовлена в техніці паперопластики, завітала з карпатського лісу


Діти!!! Ви  - молодці!!! Ваша фантазія та вмілі рученятка - і неперевершений  результат!!!  Щира подяка і батькам - Шарабурі О.А., Лехман М.В., Пащук Л.А., Горбачовій О.О. - за підтримку, за ідеї, за допомогу!!!  

Немає коментарів:

Дописати коментар