ВІТАЮ ВАС НА СТОРІНКАХ СВОГО БЛОГУ!

неділя, 31 травня 2015 р.

ПРОЩАННЯ З ПОЧАТКОВОЮ ШКОЛОЮ

29 травня 2015 року... День, якого всі чекали... Хтось з нетерпінням, хтось з острахом, а хтось зі слізьми на очах... В цей день моїх четвертокласників вперше назвали  випускниками...
Мої дорогі діти!!! Швидко пролетіли роки вашого навчання в початковій школі. Мені б дуже хотілося, щоб ви завжди пам'ятали ці перші чотири роки в школі, коли ви познайомилися один з одним і подружилися. Ви будете ставати старше, але нехай завжди у вас живе частинка дитинства і нехай ваше майбутнє буде світлим і чистим!
Шановні батьки!!! Всі чотири роки вибули поруч зі своїми дітьми, раділи їхнім успіхам, переживали з ними всі негаразди. Повторно вивчили всі правила з рідної мови. Повторили таблицю множення. Навчилися множити і ділити.  Написали безліч контрольних робіт. Здали ДПА. Одним словом, ви  завжди були поруч.. Я  щиро дякую вам всім  за  вашу активну участь в шкільному та класному житті, за ваші безсонні ночі, за віру в успіхи своїх дітей, за слова підтримки.
Тож нехай про цей день - день прощання з початковою школою -  вам нагадують фотографії. (Детальніше - на сторінці "Життя класу")

Немає коментарів:

Дописати коментар